U bent van harte welkom om op een aantal momenten te komen kijken!  

Donderdag 17 augustus

We verzamelen om 19.00 uur bij de Zuidmolen en lopen vanaf daar in een stoet naar het KVW-terrein bij Sportpark Zuid. Die avond openen we de week met een openingsshow.

Zondag 20 augustus

Het terrein is vanaf 13.00 uur geopend voor bezoekers. Op zondag hebben we een spellendag op het terrein. De entree is € 1,-. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree. Een hapje en drankje is aanwezig.

Donderdag 24 augustus

We gaan een half uurtje langer door dan normaal. De eindtijd van deze dag is om 16.00 uur. We gaan met alle kinderen, hulpleiding, leiding en bestuur het wereldrecord samba dansen verbreken! Iedereen is welkom om te komen kijken tussen 15.30 en 16.00 uur.

Vrijdag 25 augustus

We sluiten de week af met een jeugdmarkt. In tegenstelling tot voorgaande jaren is de markt dit jaar op het KVW-terrein. We hebben hiervoor gekozen zodat we de week ook af kunnen sluiten met de kinderen. De markt is geopend van 10.00 t/m 15.00 uur. De kinderen verkopen allerlei spullen van (Groesbeekse) winkeliers en er zal in samenwerking met de Kringloopwinkel een rommelmarkt zijn. De afsluiting is van 15.00 t/m 15.30 uur. Ook daar bent u welkom.

Hopelijk zien we u tijdens de 49e  editie.

Houdt u rekening met het volgende?

Uit veiligheidsoverwegingen voor de kinderen is besloten het Nijerf van donderdag 17 t/m vrijdag 25 augustus eenrichtingsverkeer te maken van de Koningin Wilhelminaweg tot aan De Tuier.