Hier is hij dan! 

Bijna alle stukjes van het grote kunstwerk zijn gekleurd, geschilderd, beplakt of vol glitter bij ons ingeleverd. 
Op het moment dat jij aan het knutselen was, was het nog een verrassing wat er precies op jouw stukje te zien was, kun jij jouw stukje van het grote kunstwerk terug vinden?
Tot en met 18 september is hij te bewonderen bij de bibliotheek, Kloosterstraat 13. 

Wij kijken terug op een hele leuke week, hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer!

Het is weer woensdag en we hebben weer hele leuke knutselopdrachten, challenges, quizzen en andere activiteiten. Deze kan je nog steeds met ons delen op padlet!
 
Gisteren heb je wellicht een boot geknutseld. Deze kan je vandaag en morgen testen tussen 11:00 – 13:00 uur. Dit kan achter op de parkeerplaats van de Linde, Cranenburgsestraat 33.

Het inleveren van het kunstwerk bij de Bieb kan alleen vandaag nog tussen 15:00 – 17:00 uur. Vergeet dit niet te doen want alleen samen kunnen we het kunstwerk compleet maken! Natuurlijk mag je ook andere knutselwerken brengen deze kunnen toegevoegd aan de KVW expositie!
Veel plezier vandaag!
 
Zoals vermeld in het doe-boek is het mogelijk om je filmpjes en foto’s met ons te delen via: kvwgroesbeek.nl/padlet. Het wachtwoord hiervoor vind je in het doe-boek op pagina 11 en heb je ontvangen in je mail.
 
Laat hier je versierde petje of kettingreactie zien of deel met ons hoe hoog jouw cola-vulkaan is! Vergeet niet je colafles te bewaren, deze heb je later in de week nog nodig voor een verrassingsknutselactiviteit. Oeeh spannend!
Neem jouw gave vliegtuig + kaartje met je naam erop van pagina 6 mee naar de activiteitenplek en niet zoals vermeld in het doe-boek (pagina 13) naar de Linde.
 
Zijn jullie al begonnen aan het rode draad spel? Dit kan je vandaag morgen of woensdag inleveren tussen 15:00 – 17:00 uur bij de bieb op de Kloosterstraat 13.
 
Veel plezier allemaal!

Goedemorgen allemaal!

Om 10.00 uur vanochtend start KVW online, nog heel even geduld.
Hieronder vinden jullie een overzichtje van wat je allemaal kunt doen vandaag, en waar je daarvoor naartoe moet.

  • 10.00 KVW Journaal, klik hier om naar de pagina van het journaal te gaan.
  • 10.30 speel jij mee met de quiz? Klik hier om naar de quiz pagina toe te gaan.
  • 14.00 kom op locatie een activiteit spelen of speurtocht lopen, kijk in het doe-boek waar je moet zijn! 
  • Heb jij het stukje KVW kunstwerk al gemaakt? Kom dat tussen 15.00 en 17.00 inleveren bij de bibliotheek, Kloosterstraat 13.

Het knutselen en de challenges doe je lekker thuis en misschien wel samen met vriendjes of vriendinnetjes, heb jij het vliegtuig af en speel jij vandaag een activiteit, neem deze dan mee!

Wil jij foto’s en video’s met ons delen? Dat kan hier, het wachtwoord om in te loggen vindt je onderaan pagina 11 in het doe-boek. 

Heel veel succes en plezier, zijn er vragen? Bel ons even op 06-12641046 of mail naar info@kvwgroesbeek.nl. 

 

Groetjes,

Het KVW bestuur

 

KVW is dit jaar wat anders dan je van ons gewend bent. Maar wat niet anders is dit jaar is het KVW lied. Ook dit jaar zijn wij weer de studio ingedoken om een echt KVW lied voor jullie te maken.

Dit jaar wel nieuw is de KVW challenge op TikTok. Ga naar ons TikTok kanaal om de challenge te bekijken en maak je eigen TikTok op het KVW lied.

 

Het is bijna zover!

De start van KVW 2020 ziet er natuurlijk anders uit dan jullie van ons gewend zijn, toch hebben wij 5 super leuke dagen in elkaar gezet!
Jullie hebben een kaartje gekocht voor KVW 2020, dat kaartje betekent natuurlijk ook een KVW pakket. Wij zijn momenteel druk bezig met het inpakken van alle pakketten.

Aankomende zaterdag en zondag, 15 en 16 augustus, mogen jullie deze pakketten, op vertoon van de bevestigingsmail, bij ons af komen halen bij de Linde, Cranenburgsestraat 33 in Groesbeek.

– Zaterdag 15 augustus tussen 12:00 en 14:00 uur
– Zondag 16 augustus tussen 14:00 en 16:00 uur

Wat wij voor jullie in deze pakketten hebben gedaan en wat er tijdens KVW online allemaal staat te gebeuren blijft natuurlijk nog even geheim. Een klein tipje van de sluier, in het pakket zit het KVW doe-boek. Dit is de rode draad gedurende de week. Per dag vind je een daguitleg, info over activiteiten en waar, wanneer en hoe laat je iets op locatie kunt ondernemen.
Maar niet alles wat jullie nodig hebben zit in het pakket, daarom hebben wij een klein boodschappenlijstje gemaakt, zorg dat je deze dingetjes in huis hebt om maandagochtend aan de slag te kunnen gaan.

Tot slot, wij zijn ons ervan bewust dat het Coronavirus nog niet voorbij is. Wij willen jullie dan ook vragen met het ophalen van de pakketten en tijdens de week rekening te houden met de geldende maatregelen. Alleen samen zorgen wij er voor dat KVW volgend jaar wél normaal door kan gaan!

Mochten er vooraf of tijdens de week vragen zijn over KVW Online, vanaf vrijdag 14 augustus zijn wij bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06-12641046

Namens ons allemaal, alvast veel plezier met KVW online! Wij hebben er zin in!

Groetjes,
Het KVW bestuur en Troos

KVW Online!

In onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeldplanning van de KVW week. Het definitieve schema van KVW online vindt u in het doe-boek, dat u weer vindt in het pakket dat u op kunt halen op zaterdag of zondag 15 en 16 augustus wanneer u in bezit bent van een kaartje voor KVW online. Locatie en tijden worden tzt met u gecommuniceerd.

Hulp van ouders/verzorgers kan noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld bij het opstarten van het juiste platform om mee te kunnen doen aan de quiz, de links naar de uitleg van een knutselopdracht te openen of het hulp bieden bij het maken van een foto of filmpje van het resultaat van een challenge. Wij vragen u zelf in te schatten waarbij u kind(eren) wel of geen hulp nodig hebben.

Begeleiding vanuit KVW is aanwezig op de posten en op plek waar vanuit de speurtochten en activiteiten starten. Wanneer u kind(eren) mee willen doen aan een speurtocht of een activiteit zorgt u zelf voor het vervoer hier naar toe en indien mogelijk laat u, u kinderen zelfstandig naar deze locaties komen. Per activiteit vindt u de locaties in het doe-boek. Bij de speurtochten mogen ouders/verzorgen meedoen als begeleiding, de speurtochten zijn zo gemaakt dat de kinderen in de leeftijden 9 t/m 12 deze zelfstandig in groepjes kunnen meedoen.

Voor de oplettende lezer, in het onderstaande overzicht missen de challenges. Dagelijks komen de challenges voor die dag, in de ochtend online. Iedereen kan deze op een zelf gekozen moment uitvoeren. Daarnaast zijn er ook verschillende knutselopdrachten, puzzels en kleurplaten die op ieder moment van de dag gemaakt kunnen worden.

Mochten er tijdens de week vragen zijn neemt u contact op met de KVW-telefoon: 06-12641046, dit nummer is vanaf vrijdag 14 augustus bereikbaar.

Nog geen kaartje en wil jij nog mee doen?! Tot en met 24 juli zijn er via www.kvwgroesbeek.nl nog kaarten te koop voor € 10,- per stuk.
Wij hebben er zin in! Tot snel!

Groetjes,
Troos en het KVW bestuur

YEAH! KVW GAAT DOOR!

Ja je leest het goed KVW gaat door, maar wel in een andere vorm dan dat je van ons gewend bent. KVW vindt dit jaar namelijk online plaats.

KVW Online zal plaatsvinden van maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus 2020. Deze week zit vol met leuke challenges, knutselopdrachten, activiteiten en quizzen die je allemaal zelf (thuis) kunt uitvoeren.

Doe mee en ontvang een KVW pakket. Hiermee krijg je toegang tot KVW Online en ontvang je een knutsel & doe boek. De kaartverkoop begint vandaag en loopt tot 24 juli 2020.

Deelname kost €10.

De situatie rondom het corona-virus treft ons allemaal, zo ook de voorbereidingen van KVW 2020. Wij praten jullie graag bij over de situatie.

Ook wij als bestuur volgen de ontwikkelingen rondom het corona-virus op de voet. Wij zien vele evenementen afgelast worden en dan komt KVW 2020 opeens heel dichtbij.
Maar zoals de situatie er nu voor staat, kunnen wij KVW 2020 door laten gaan. De organisatie gaat achter de schermen verder, maar natuurlijk wel onder voorbehoud. De maatregelen veranderen van dag tot dag en het is onzeker wat dit gaat betekenen voor ons. Wij zijn hierin afhankelijk van wat de overheid ter zijner tijd besluit en natuurlijk gaat ieders gezondheid voor! Wij hopen en duimen dat wij ook dit jaar weer een prachtige editie van KVW samen met jullie neer mogen zetten. 

Vele van jullie zijn al jaren van ons gewend dat de aanmelding voor de (hulp)leiding begin mei plaatsvindt. Voor nu hebben wij besloten de aanmelding uit te stellen tot begin juni, omdat we verwachten dat er dan meer duidelijkheid is rondom het corona-virus. Wij informeren jullie ruim van te voren over de definitieve data. 

Nog even dit, wij kunnen voorlopig geen uitspraken doen over de hoeveelheid (hulp)leiding die ons kan helpen tijdens de week. Het kan zijn dat dit jaar door eventuele maatregelen of gevolgen rondom het corona-virus het aantal (hulp)leiding afwijkt van voorgaande jaren. 

Wij hopen jullie in augustus weer te kunnen verwelkomen voor onze 52e editie. Voor nu, stay safe!

Op de jeugdmarkt worden de groepsfoto’s van KVW verkocht. De markt vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 augustus 2019.

Op maandag in Toverland is er van ieder groepje weer een leuke groepsfoto gemaakt worden. Tot donderdacht 10.00 uur is het mogelijk om deze foto te bekijken en te bestellen. Tijdens de jeugdmarkt kan de foto gekocht worden voor €2,00 per foto en €4,00 met fotolijstje.

LET OP: de foto’s kunnen alleen gekocht worden op de jeugdmarkt als deze online besteld zijn. De jeugdmarkt is ook het enige moment waarop de foto gekocht kan worden.

------------------
Helaas, het is niet meer mogelijk om groepsfoto's te bestellen.
------------------