Het is bijna zover!

De start van KVW 2020 ziet er natuurlijk anders uit dan jullie van ons gewend zijn, toch hebben wij 5 super leuke dagen in elkaar gezet!
Jullie hebben een kaartje gekocht voor KVW 2020, dat kaartje betekent natuurlijk ook een KVW pakket. Wij zijn momenteel druk bezig met het inpakken van alle pakketten.

Aankomende zaterdag en zondag, 15 en 16 augustus, mogen jullie deze pakketten, op vertoon van de bevestigingsmail, bij ons af komen halen bij de Linde, Cranenburgsestraat 33 in Groesbeek.

– Zaterdag 15 augustus tussen 12:00 en 14:00 uur
– Zondag 16 augustus tussen 14:00 en 16:00 uur

Wat wij voor jullie in deze pakketten hebben gedaan en wat er tijdens KVW online allemaal staat te gebeuren blijft natuurlijk nog even geheim. Een klein tipje van de sluier, in het pakket zit het KVW doe-boek. Dit is de rode draad gedurende de week. Per dag vind je een daguitleg, info over activiteiten en waar, wanneer en hoe laat je iets op locatie kunt ondernemen.
Maar niet alles wat jullie nodig hebben zit in het pakket, daarom hebben wij een klein boodschappenlijstje gemaakt, zorg dat je deze dingetjes in huis hebt om maandagochtend aan de slag te kunnen gaan.

Tot slot, wij zijn ons ervan bewust dat het Coronavirus nog niet voorbij is. Wij willen jullie dan ook vragen met het ophalen van de pakketten en tijdens de week rekening te houden met de geldende maatregelen. Alleen samen zorgen wij er voor dat KVW volgend jaar wél normaal door kan gaan!

Mochten er vooraf of tijdens de week vragen zijn over KVW Online, vanaf vrijdag 14 augustus zijn wij bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 06-12641046

Namens ons allemaal, alvast veel plezier met KVW online! Wij hebben er zin in!

Groetjes,
Het KVW bestuur en Troos