KVW Online!

In onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeldplanning van de KVW week. Het definitieve schema van KVW online vindt u in het doe-boek, dat u weer vindt in het pakket dat u op kunt halen op zaterdag of zondag 15 en 16 augustus wanneer u in bezit bent van een kaartje voor KVW online. Locatie en tijden worden tzt met u gecommuniceerd.

Hulp van ouders/verzorgers kan noodzakelijk zijn, bijvoorbeeld bij het opstarten van het juiste platform om mee te kunnen doen aan de quiz, de links naar de uitleg van een knutselopdracht te openen of het hulp bieden bij het maken van een foto of filmpje van het resultaat van een challenge. Wij vragen u zelf in te schatten waarbij u kind(eren) wel of geen hulp nodig hebben.

Begeleiding vanuit KVW is aanwezig op de posten en op plek waar vanuit de speurtochten en activiteiten starten. Wanneer u kind(eren) mee willen doen aan een speurtocht of een activiteit zorgt u zelf voor het vervoer hier naar toe en indien mogelijk laat u, u kinderen zelfstandig naar deze locaties komen. Per activiteit vindt u de locaties in het doe-boek. Bij de speurtochten mogen ouders/verzorgen meedoen als begeleiding, de speurtochten zijn zo gemaakt dat de kinderen in de leeftijden 9 t/m 12 deze zelfstandig in groepjes kunnen meedoen.

Voor de oplettende lezer, in het onderstaande overzicht missen de challenges. Dagelijks komen de challenges voor die dag, in de ochtend online. Iedereen kan deze op een zelf gekozen moment uitvoeren. Daarnaast zijn er ook verschillende knutselopdrachten, puzzels en kleurplaten die op ieder moment van de dag gemaakt kunnen worden.

Mochten er tijdens de week vragen zijn neemt u contact op met de KVW-telefoon: 06-12641046, dit nummer is vanaf vrijdag 14 augustus bereikbaar.

Nog geen kaartje en wil jij nog mee doen?! Tot en met 24 juli zijn er via www.kvwgroesbeek.nl nog kaarten te koop voor € 10,- per stuk.
Wij hebben er zin in! Tot snel!

Groetjes,
Troos en het KVW bestuur