Hallo allemaal!

Nu de coronamaatregelen steeds meer versoepeld worden en de vooruitzichten steeds zonniger, kijken wij uit naar een fantastische editie van KVW in 2021. Wij hopen een normale editie te kunnen organiseren, maar zijn genoodzaakt tijdens de week rekening te houden met op dat moment geldende maatregelen. Of deze er zijn en hoe die er uit gaan zien is op dit moment nog niet te voorspellen.

Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de organisatie van de komende KVW week. Net als voorheen een 8 daagse activiteitenweek, met voorafgaand de opening op donderdag avond, een uitstapje naar Toverland en op de laatste vrijdag een gezamenlijke afsluiting op het KVW terrein.

De kaartverkoop voor deze week zal starten op woensdag 30 juni 2021, om 9.00u. Net als in 2019 zal deze kaartverkoop online plaatsvinden via www.kvwgroesbeek.nl. Het maximaal aantal kaarten per persoon is 10 stuks. Een weekkaart kost € 45,- en er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar. De kaartverkoop sluit op maandag 26 juli.

Houdt u bij het kopen van de weekkaarten de juiste gegevens van het kind/de kinderen bij de hand; Naam, achternaam, adres gegevens, geboorte datum, leeftijd waarbij het kind meedoet tijdens de week (deze mag één jaar afwijken van de werkelijke leeftijd, een kind van 8, mag bij 7, 8 of 9 meedoen), huisarts, basisschool en email adres (voor het ontvangen van de kaarten).

KVW 2021, KVW week vol magie, vindt plaats van donderdag 19 t/m vrijdag 27 augustus 2021.

Wij hopen jullie in augustus weer allemaal te verwelkomen op het KVW terrein!
Bij vragen neem gerust contact op via info@kvwgroesbeek.nl

Het KVW bestuur