Vanaf woensdag 7 juni tot en met vrijdag 14 juli is het mogelijk om online je kaartje voor Kindervakantiewerk Groesbeek te kopen!

Donderdag 17 tot en met vrijdag 25 augustus is het alweer tijd voor de 55e editie van Kindervakantiewerk Groesbeek. Het thema van deze editie is Games, spelen en andere taferelen. Ook dit jaar hebben weer vele vrijwilligers zi h aangemeld om te helpen KVW te kunnen organiseren!

Online kaartverkoop

De kaartverkoop van KVW zal ook dit jaar weer online plaatsvinden. Vanaf woensdag 7 juni tot en met vrijdag 14 juli kun je via onze website kaarten kopen. Het maximaal aantal kaarten per persoon is 10 stuks. Een weekkaart kost € 49,50 en er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar.

Ben je niet in de mogelijkheid om online kaarten te kopen neem dan contact met ons op via info@kvwgroesbeek.nl. Wij kijken dan samen naar een mogelijkheid om toch een kaartje te kopen.

Bereid je voor

Houd bij het kopen van de weekkaarten de juiste gegevens van het kind/de kinderen bij de hand; Naam, achternaam, adres gegevens, geboorte datum, leeftijd waarbij het kind meedoet tijdens de week (deze mag één jaar afwijken van de werkelijke leeftijd, een kind van 8, mag bij 7, 8 of 9 meedoen), huisarts, basisschool en email adres (voor het ontvangen van de kaarten).

KVW Shirt

Het is dit jaar ook weer mogelijk een KVW shirt te bestellen. Deze editie is er een fel groen shirt (een sportshirt met een dry fit, ademende kwaliteit) met het KVW logo er natuurlijk ook. Een écht collector’s item! Bekijk alvast in de maattabel hieronder welke maat geschikt is voor jouw kind(eren).

Wij hopen jullie in augustus weer te zien op het KVW terrein!
Bij vragen neem gerust contact op via info@kvwgroesbeek.nl

Het KVW bestuur