Informatie kaartverkoop

Van donderdag 17 tot en met vrijdag 25 augustus is het tijd voor Kindervakantiewerk Groesbeek 2017. Het thema van deze editie 49 is ‘Vlieg mee met KVW’. Mede dankzij de 150 vrijwilligers die zich in mei hebben opgegeven gaan we in 8 dagen de wereld rond.

De verkoop van de weekkaarten is op zaterdag 24 juni vanaf 16.00 uur bij de Tûllekesbom, Nijerf 9 in Groesbeek. Het maximaal aantal kaarten per persoon is 4 stuks. Een weekkaart kost € 43,- en er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar. Vanaf dit jaar is het mogelijk om te pinnen tijdens de kaartverkoop!

Tijdens de verkoop kunt u ook een T-shirt bestellen. De kosten zijn € 10,- per stuk. Dit jaar is het alleen mogelijk om een T-shirt vooraf te bestellen. We verkopen geen T-shirts meer tijdens de week zelf.

Hieronder kunt u 2 formulieren downloaden. We vragen u dit formulier in te vullen en geprint mee te nemen naar de verkoop. Op het formulier van de weekkaart wordt gevraagd naar de leeftijd in de week naar aanleiding van de geboortedatum. Ook wordt er gevraagd in welke leeftijdscategorie het kind wil meedoen tijdens de week. Deze categorie mag 1 jaar afwijken met de werkelijke leeftijd van het kind. Dus een kind van 9 jaar in de week mag kiezen uit de leeftijdscategorie 8, 9 of 10 jaar.