De situatie rondom het corona-virus treft ons allemaal, zo ook de voorbereidingen van KVW 2020. Wij praten jullie graag bij over de situatie.

Ook wij als bestuur volgen de ontwikkelingen rondom het corona-virus op de voet. Wij zien vele evenementen afgelast worden en dan komt KVW 2020 opeens heel dichtbij.
Maar zoals de situatie er nu voor staat, kunnen wij KVW 2020 door laten gaan. De organisatie gaat achter de schermen verder, maar natuurlijk wel onder voorbehoud. De maatregelen veranderen van dag tot dag en het is onzeker wat dit gaat betekenen voor ons. Wij zijn hierin afhankelijk van wat de overheid ter zijner tijd besluit en natuurlijk gaat ieders gezondheid voor! Wij hopen en duimen dat wij ook dit jaar weer een prachtige editie van KVW samen met jullie neer mogen zetten. 

Vele van jullie zijn al jaren van ons gewend dat de aanmelding voor de (hulp)leiding begin mei plaatsvindt. Voor nu hebben wij besloten de aanmelding uit te stellen tot begin juni, omdat we verwachten dat er dan meer duidelijkheid is rondom het corona-virus. Wij informeren jullie ruim van te voren over de definitieve data. 

Nog even dit, wij kunnen voorlopig geen uitspraken doen over de hoeveelheid (hulp)leiding die ons kan helpen tijdens de week. Het kan zijn dat dit jaar door eventuele maatregelen of gevolgen rondom het corona-virus het aantal (hulp)leiding afwijkt van voorgaande jaren. 

Wij hopen jullie in augustus weer te kunnen verwelkomen voor onze 52e editie. Voor nu, stay safe!