KVW 2024 is uitverkocht!

Koop vanaf woensdag 5 juni je kaartje voor Kindervakantiewerk Groesbeek!

Donderdag 8 tot en met vrijdag 16 augustus is het alweer tijd voor de 56e editie van Kindervakantiewerk Groesbeek. Het thema van deze editie is Wonder boven Wonder.

Online kaartverkoop

De kaartverkoop van KVW zal ook dit jaar weer online plaatsvinden. Vanaf woensdag 5 juni koop je via onze website de kaarten. Het maximaal aantal kaarten per persoon is 10 stuks. Een weekkaart kost € 49,50.

Ben je niet in de mogelijkheid om online kaarten te kopen neem dan contact met ons op via info@kvwgroesbeek.nl. Wij kijken dan samen naar een mogelijkheid om toch een kaartje te kopen.

Bereid je voor

De kaartverkoop start om 00:00 uur. Houd bij het kopen van de weekkaarten de juiste gegevens van het kind/de kinderen bij de hand; Naam, achternaam, adres gegevens, geboorte datum, leeftijd waarbij het kind meedoet tijdens de week (deze mag één jaar afwijken van de werkelijke leeftijd, een kind van 8, mag bij 7, 8 of 9 meedoen), huisarts, basisschool en email adres (voor het ontvangen van de kaarten).

KVW Shirt

Wil jij ook een tof KVW shirt? Deze editie is er een blauw shirt (een sportshirt met een dry fit, ademende kwaliteit) met het KVW logo er natuurlijk ook op. Een écht collector’s item! Bekijk alvast in de maattabel hieronder welke maat geschikt is voor jouw kind(eren). De kinder shirts vallen klein uit, controleer de maattabel goed. Neem bij twijfel 1 maat groter. De shirts koop je voor €11.

Wij hopen jullie in augustus weer te zien op het KVW terrein!
Bij vragen neem gerust contact op via info@kvwgroesbeek.nl

Het KVW bestuur

Lea draagt maat S en Jurre draagt maat XL