Kaartverkoop KVW weekkaarten 2023 heropend

De kaartverkoop voor KVW 2023 is heropend. Vandaag van 09:00 tot 12:00 kun je nog één keer kaarten kopen. Het maximaal aantal kaarten per persoon is 10 stuks. Op = op. Een weekkaart kost € 49,50.

Hou bij het kopen van de weekkaarten de juiste gegevens van het kind/de kinderen bij de hand; Naam, achternaam, adres, geboortedatum, leeftijd waarbij het kind meedoet tijdens de week (deze mag één jaar afwijken van de werkelijke leeftijd, een kind van 8, mag bij 7, 8 of 9 meedoen), huisarts, basisschool en e-mailadres.

De kaarten die u hier koopt geven recht op een weekkaart voor KVW Groesbeek 2023. Het afhalen van de weekkaart kan vanaf donderdagavond 17 augustus 2023 na de opening.

KVW Shirt 2023

Het is dit jaar ook weer mogelijk een KVW shirt te bestellen. Deze editie is er een fel groen shirt (een sportshirt met een dry fit, ademende kwaliteit) met het KVW logo er natuurlijk ook. Een écht collector’s item! Shirts zijn unisex en allemaal regular fit. Per kind kun je aangeven of je een shirt wil bestellen en afrekenen gebeurt direct bij deze bestelling.

Klik op het volgende knop om naar de kaartverkoop te gaan