Hallo allemaal,

Van donderdag 18 tot en met vrijdag 26 augustus is het alweer tijd voor de 54e editie van Kindervakantiewerk Groesbeek. Het thema van deze editie is Als ik later groot ben. Ook dit jaar hebben zich weer vele vrijwilligers aangemeld om te helpen KVW te kunnen organiseren!

De kaartverkoop van KVW zal ook dit jaar weer online plaatsvinden. Vanaf woensdag 8 juni tot en met vrijdag 15 juli kunt u via onze website kaarten kopen. Het maximaal aantal kaarten per persoon is 10 stuks. Een weekkaart kost € 49.50 en er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar.

Bent u niet in de mogelijkheid om online kaarten te kopen neem dan contact met ons op via info@kvwgroesbeek.nl. Wij kijken dan samen met u naar een mogelijkheid om toch een kaartje te kopen.

Houdt u bij het kopen van de weekkaarten de juiste gegevens van het kind/de kinderen bij de hand; Naam, achternaam, adres gegevens, geboorte datum, leeftijd waarbij het kind meedoet tijdens de week (deze mag één jaar afwijken van de werkelijke leeftijd, een kind van 8, mag bij 7, 8 of 9 meedoen), huisarts, basisschool en email adres (voor het ontvangen van de kaarten).

Wij hopen jullie in augustus weer te zien op het KVW terrein!
Bij vragen neem gerust contact op via info@kvwgroesbeek.nl

Het KVW bestuur