Hoi lieve KVWers,

Omdat KVW in een aangepaste vorm plaats zal vinden, hoeven we helaas geen beroep op jullie te doen dit jaar. Maar we missen jullie, dus hebben toch iets bedacht om jullie te kunnen zien!

Van dinsdag 18 augustus tot en met donderdag 20 augustus organiseren wij een KVW voor de leiding en hulpleiding. Drie dagen lang vol challenges, quizzen, knutselen, en andere activiteiten. Het wordt te gek! Op donderdagavond 20 augustus willen we een grote prijsuitreiking houden, maar dit invulling hiervan is nog niet precies duidelijk. Meer informatie over de activiteiten en de prijsuitreiking volgt als je je hebt aangemeld.

Om mee te doen kan je je via onderstaande pagina aanmelden. Dit kan met een groepje, maar alleen aanmelden kan ook, dan zorgen wij dat je in een groepje wordt ingedeeld. Aanmelden kan tot en met donderdag 13 augustus. Deelname is gratis, maar voor de avond van de prijsuitreiking zullen we jullie nog informeren over de eventuele kosten.

Het is leuk als je er alle dagen bij bent, maar het hoeft natuurlijk niet als je het met je groepje regelt. Er is geen verzamelpunt voor de activiteiten, dus zorg voor een goede thuisbasis met je groepje. Verder beginnen de dagen niet op een vast tijdstip, ook daar heb je vrijheid in.

Oh ja, over corona moeten we het ook nog even hebben. De activiteiten zijn coronaproof, dus houd je aan de regels, zodat we er samen voor zorgen dat KVW volgend jaar wél door kan gaan!

Liefs,

De hoofdleiding

Aanmelden “leiding” KVW online 2020