Normaal gesproken is het bestuur van Kindervakantiewerk Groesbeek in deze tijd van het jaar op de achtergrond bezig met de voorbereidingen en laten we maar weinig van ons horen. Dit jaar is dat anders want we maken ons op voor de 50e editie!

 

Belangrijke data

Van donderdag 9 tot en met vrijdag 17 augustus wordt Kindervakantiewerk voor de vijftigste keer georganiseerd voor de jeugd in Groesbeek. De kaartverkoop is op zaterdag 16 juni. Heeft u ooit een matrozenhoedje gedragen? Haal ‘m uit het stof voor het reüniefeest op 31 augustus. Voor dit feest is er een speciale pagina op Facebook. Later zullen we ook bekend maken wanneer de inschrijving van de hulpleiding en leiding zal zijn.

 

Bijdrage leveren

U kunt op verschillende manieren een bijdrage leveren aan deze bijzondere editie.

  • Word Vriend van KVW en doneer jaarlijks een bedrag van € 10,00 aan onze stichting. Lees meer >>
  • Voor bedrijven hebben we verschillende sponsorcontracten. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op door te mailen naar sponsoring@kvwgroesbeek.nl
  • Wij doen dit jaar mee met de Clubkas Campagne van de Rabobank. Stem op ons! Lees meer >>
  • Liever de handen uit de mouwen steken? We zoeken mensen die ons willen helpen met het bouwen van het podium. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact op door te mailen naar info@kvwgroesbeek.nl
  • Woont u in de omgeving van het KVW-terrein? We zoeken adressen waar de kinderen gebruik mogen maken van het toilet. In juli publiceren we een flyer op onze website. Die kunt u dan uitprinten en tijdens de week ophangen.
  • Denkt u ons op een andere manier te kunnen helpen? Neem dan contact op door te mailen naar info@kvwgroesbeek.nl

 

Social media

Wilt u op de hoogte blijven van alles rondom de 50e editie? Volg ons dan op social media.