Recordpoging Salsa Dansen KVW Groesbeek

Bedankt!

Kindervakantiewerk Groesbeek 2017 zit erop! Wat is de tijd voorbij gevlogen. 

Wij kijken als organisatie terug op een zeer geslaagde week. Via deze weg willen we de sponsoren, Vrienden van KVW, vriendelijke buurtbewoners en alle vrijwilligers bedanken! Zonder jullie is het voor ons niet mogelijk om KVW te organiseren.

Op dit moment is onze fotograaf alle foto’s door aan het lopen. Daarna zullen we de foto’s op de site plaatsen. Ook is Guinness World Records aan het beoordelen of het gelukt is om een wereldrecord te vestigen. Als we daar meer over weten, laten we dat uiteraard weten. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Facebook!

En dan is het tijd om ons op te maken voor de 50e editie van KVW Groesbeek. Van donderdag 9 t/m vrijdag 17 augustus 2018 is het zover.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *